Muziek

Rauwe en authentieke weergave van kwetsbaarheid

Zaterdag 28 sep. om 20:30

Chantal Acda & The Atlantic Drifters

De Doelen, Rotterdam

Tickets zijn gratis met de We Are Public-pas
Reguliere prijs: €20

Over dit programma

In de stille omhelzing van de muziek onthult Chantal een rauwe en authentieke weergave van kwetsbaarheid, waar elke fout en elk gevoel dichtbij wordt gehouden. Het album Silently Held wordt een toevluchtsoord en nodigt luisteraars uit om deel te nemen aan deze stille gemeenschap met de subtiliteiten van de menselijke ervaring.

Via elke noot en elk woord creëert Chantal Acda een ruimte waar imperfecties niet alleen worden erkend maar gevierd, waardoor er een diepe en intieme verbinding ontstaat tussen de artiest en het publiek. Silently Held klinkt als een getuigenis van de schoonheid die te vinden is in de nabijheid van onze gebreken en gevoelens, en nodigt ons uit om ze met gratie en authenticiteit te omarmen.

Dit project wordt live uitgevoerd door een indrukwekkend septet: Chantal Acda, Eric Thielemans, Darian Donovan Thomas (van Grammy Award-winning Arooj Aftab), Thomas Morgan (samenwerking met Jakob Bro, John Abercrombie en Paul Motian), Kevin Hays (Grammy Award-winnaar), Frans Van Isacker en Niels Van Heertum. 

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.