Muziek

Experimentele muziekavond

Zondag 8 sep. om 20:30

Kalponik Rekha #2

Rah Naqvi, K_anti, মm
WORM, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Rah Naqvi (hij/hen), een Indiase kunstenaar in Amsterdam, onderzoekt religieuze en maatschappelijke polarisatie. Met satire en vertrouwde elementen bevraagt Rah hegemonieën en koloniale identiteiten. Hun werk, verweven met hun trans-zijn, richt zich op trans-mannelijke vreugden, queer verzet en solidariteit, en waarschuwt voor een toekomst zonder diversiteit. 

K_anti, een singer/songwriter en producer uit Nepal, groeide op in het VK. Haar muziek, geïnspireerd door persoonlijke ervaringen, verkent thema's als liefde en verlies. Met haar debuut "Boksi" wil ze aandacht vestigen op het onrecht tegen vrouwen in Nepal, vooral de heksenjachten op vrijgevochten vrouwen. 
 
মm. is een DJ, curator en onderzoeker in Dhaka en Wenen. Hun muziek combineert genres uit het the global South, geïnspireerd door diaspora en herinneringen, om gedeelde muziekgeschiedenissen te verkennen. Als oprichter van collectieven in Dhaka en Wenen, creëren ze ruimtes waar BIPOC-gemeenschappen hun culturele en sociale ervaringen kunnen vieren. 
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.