Beeld: Yunie Chae
Performance, Muziek, Beeldende Kunst We Are Public Original

Performance, muziek en visuals in door Subbacultcha en We Are Public gecureerd programma

Donderdag 29 aug. om 20:00

Loom

Elioa Steffen, Odete, Pebblle, M. Maria Walhout
Vondelkerk, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Een nieuwe editie van ons eigen programma Loom. Met grensverleggende performances en muziek in de dramatisch mooie setting van de Vondelkerk.

Daniël Kieft Curator Theater en Dans

Over dit programma

Voor de tweede Loom van dit jaar zijn op 29 augustus Odete, Pebblle, Elioa Steffen & Yunie Chae uitgenodigd door Subbacultcha en We Are Public. De editie vindt plaats in de neogotische Vondelkerk, gelegen tussen statige huizen, met uitzicht op de ingang van het Vondelpark.

Odete beweegt zich tussen performance, tekst, beeldende kunst en muziek. Haar werk is “geobsedeerd door historiografisch schrijven, waarbij erotiek en paranoia worden gebruikt als twee somatische manieren om met archiefmateriaal om te gaan.” 

Elioa Steffen is een performancekunstenaar. Haar werk richt zich op het snijvlak van gemeenschappelijke verhalen, culturele normen en systemisch geweld. De performance van vanavond maakt zij samen met M. Maria Walhout en performer Alex Blum.

Pebblle draait de avond aan elkaar en zorgt voor een leuke, speelse en knallende energie. Voor deze editie van Loom creëerde Yunie Chae de snelle visuele uitstapjes.

Reguliere tickets kosten €12 en zijn hier te koop. For info in English check the Subbacultcha site.

Loom wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst & Fonds 21.

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.