Muziek

Muziek met speelse gevoeligheid en levendigheid

Dinsdag 12 nov. om 20:30

Pedro Kastelijns & qbae + Tzara the Machine

Cinetol, Amsterdam

Tickets zijn gratis met de We Are Public-pas
Reguliere prijs: €12,25

Over dit programma

Pedro Kastelijns & qbae 
Pedro Kastelijns (Brazilië) begon muziek te maken om het gewicht van de wereld te helpen overwinnen toen hij volwassen werd. Nu, gevestigd in Amsterdam als songwriter, producer en beeldend kunstenaar, omvat zijn werk schilderkunst, beeldhouwkunst, installaties, muziek en performance, met een speelse gevoeligheid en levendigheid.

qbae is de uitvoerende kern van het collectief-label KB, gehost als roterend ensemble door Gabriel de Oliveira (alias 9nijntjes) en Niels Luteijn. Met een gemengde emo/afro/impro aanpak nemen de Braziliaanse en Caribische referenties van het gitaar-drum duo een hardcore randje aan, gecodeerd door instant compositie en popcultuur.

Tzara the Machine 
Tzara The Machine is het soloproject van de in Amsterdam gevestigde Venezolaanse singer-songwriter en producer Francisco Garrido. Tzara creëert een fris, organisch geluid dat akoestische instrumenten en elektronische elementen mixt. Hun muziek behandelt thema’s als mentale gezondheid, de strijd om onze eigen patronen te begrijpen en om te gaan met de verborgen aard van onze gedachten

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.