Beeld: Yannic Forster
Muziek

Kunst en cultuur samen in de intieme setting van studentenkamers

Donderdag 15 feb. om 20:30

Stukafest

LLouise, Damian Bosch, Vos van der Noordt
Boothstraat 17, Utrecht

Je kunt niet meer reserveren

Laat je onderdompelen in verschillende kunstdisciplines met artiesten en kunstenaars van Utrechtse bodem. Bezoek 3 verschillende studentenkamers en beleef een bijzonder leuke en inspirerende avond!

Leslie Roosblad Curator Muziek

Over dit programma

Vanavond transformeert Stukafest studentenkamers in het stadscentrum van Utrecht tot podia voor muziek, theater, cabaret, spoken word en meer! Na elke ronde heb je tijd om naar je volgende locatie te fietsen. Elke locatie is maximaal 10 minuten fietsen van de Domtoren. 

Ronde 1: 20:30 - 21:00
Ronde 2: 21:30 - 22:00
Ronde 3: 22:30 - 23:00


Ronde 1 = 20:30 - 21:00
LLouise

Oorspronkelijk uit Berlijn maar gevormd door haar nomadische opvoeding in heel Europa, is een opkomende singer-songwriter. Haar muziek biedt een intieme kijk op conflicten, verbinding en zelfontdekking, met invloeden van Feist en Madison Cunningham. Na haar debuut-EP "White Linen" richt ze zich nu op het schrijven en optreden met een frisse benadering van sfeer en verhalen, waarbij ze haar ervaringen uit Duitsland, Engeland, Spanje, en Italië combineert met een jazzopleiding in Nederland.
Boothstraat 17, Utrecht


Ronde 2 = 21:30 - 22:00
Damian Bosch

De nummers van Damian Bosch lijken vaak op schilderijen. Zijn engelachtige falset verft een dromerige achtergrond waarop zijn krakende lage stem verhalen vertelt. Ondersteund door gelaagde gitaarpartijen zingt hij over de rauwste vormen van eerlijkheid, het doorbreken van patronen en geweldloze communicatie. Enkele van zijn inspiratiebronnen zijn Jeff Buckley, Nine Inch Nails en Gorillaz.
Ferdinand Bolstraat 72, Utrecht


Ronde 3 = 22:30 - 23:00
Vos van der Noordt
De recent afgestudeerde in Interactive Performance Design aan de HKU heeft een uniek instrument genaamd "Move Surround" ontworpen. Dit instrument stelt mensen in staat om zich uit te drukken door middel van geluid, waarbij ze via beweging live een unieke compositie creëren. Het doel is om mensen te helpen zichzelf te uiten, zowel individueel als in samenwerking met anderen, zonder dat ze een muzikale of artistieke achtergrond nodig hebben.
Nassaustraat 13, Utrecht

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.